SMART WORK
PAYS OFF
Voedingsbegeleiding gezond online afvallen

VOEDINGSBEGELEIDING BIJ DIAMOND TRAINING

Pure online voedingsbegeleiding is bij ons toegespitst op de moeilijke afvallers en mensen die moeite hebben om een gezond voedingspatroon vast te houden. Diamond Training heeft speciaal voor die groep een voedingsprogramma ontwikkelt dat momenteel een slagingspercentage heeft van 100%. 14 proefpersonen die in heel hun leven alles hebben geprobeerd verloren na de volledige 12 weken gemiddeld ruim 15% van het startgewicht (tot 20,3 kilo)! Het hele programma is gericht op gezondheid, daarom ligt de basis bij groenten en water. Daarnaast bestaat het uit 4 opbouwende schema’s zodat er absoluut geen jojo effect aanwezig is. In 12 weken verandert niet alleen je lichaam, maar onbewust ook je toekomstige voedingsprogramma, waar we rekening houden met af en toe een feestje en wijntjes (want dat moet kunnen). Nu 3 maanden na de test is geen enkele proefpersoon gewicht aangekomen, sterker nog de meeste zijn doorgegaan met afslanken, omdat het stiekem helemaal niet zo moeilijk is! Iets voor jou?

WIE IS JOUW COACH?

Voedingsbegeleiding afvallen van Manon Kers Vught

MANON KERS

Manon Kers is een fitness model en traint hier al ruim vijf jaar voor. Sporten is altijd haar leven geweest en nu heeft ze zichzelf volledig op fitness en voeding gestort. Manon is onze voeding expert en volgt verscheidene specialisaties, van kinderen tot overgewicht tot anorexia patiënten, geen detail ontgaat haar. Omdat ze zelf op het randje van anorexia heeft gezeten weet ze van heel veel producten precies wat er op het etiket staat en hoe moeilijk het is om je eetpatroon te veranderen. Manon heeft tevens een exclusief voedingsprogramma ontwikkeld voor moeilijke afvallers. Dit programma heeft momenteel een slagingspercentage van 100%; iedereen kan afvallen…

“Afvallen voor de moeilijke afvaller met een slagingspercentage van 100%! Gezond door pure producten, goed vol te houden en na 12 weken voel je jezelf gelukkiger dan ooit.”

ONLINE & OFFLINE COACHING

afvallen voor de moeilijke afvaller voedingsbegeleiding online

ONLINE

Voedingsbegeleiding afvallen online coaching

OFFLINE

VOEDINGSBEGELEIDING AFVALLEN ONLINE

PAKKET

  • Online intake formulier en een skype/telefonisch intake gesprek.
  • 3 voedingsschema’s in het 4 weken “booster” pakket (voor degenen die snel een paar kilo’s gezond willen verliezen)
  • 4 voedingsschema’s in het complete pakket (aanbevolen voor langdurig succes!)
  • Gedetailleerde uitleg over je schema’s via email.
  • Onbeperkt app en mail verkeer voor vragen over je schema, gewichtsafname en voeding.
  • Wekelijkse gewicht en omvang controle en monitoring.
  • Bij het complete pakket onbeperkte aanpassingen aan de voedingsschema’s, mits noodzakelijk. Booster pakket is gestandaardiseerd voor het beste resultaat.
  • Voor vragen buiten het schema om korting op skype/telefonische consults.

PRIJS

* Een goede blender wordt sterk aanbevolen voor optimaal succes. *

VOEDINGSBEGELEIDING OP LOCATIE

PAKKET

Heb je moeite met het vinden van een goed/gezond eetpatroon? Vind je jouw huidige voedingspatroon saai? Of heb je een voedingsschema waar je jezelf niet aan kunt houden? Neem dan contact met ons op om een intake gesprek in te plannen. Hier kijken we naar jouw situatie en gaan we diep in op je behoefte. De gesprekken vinden plaats bij Prins Hendrik te Vught of bij u thuis (prijzen zijn exclusief eventuele vervoerskosten). Na het gesprek bepalen we in overleg hoe intensief de begeleiding wordt voortgezet.

PRIJS

* Iedere begeleiding begint met een intake gesprek van ongeveer 60 minuten. Op basis daarvan wordt in overleg bepaald hoe intensief de voedingsbegeleiding wordt voortgezet. *

  • Intake gesprek inclusief voedingsschema €75
  • Vervolgafspraken vanaf €39

INTAKEGESPREK PLANNEN/VRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

MEER DIAMOND COACHING

Online Coaching Voedingsbegeleiding

ONLINE COACHING

Personal Training voedingsbegeleiding

PERSONAL TRAINING

Bootcamp voedingsbegeleiding

OUTDOOR TRAINING

skype voedingsbegeleiding

BINNENKORT ONLINE