DE BESTE BILSPIER OEFENING IS…

---DE BESTE BILSPIER OEFENING IS…

WAT IS DE BESTE BILSPIER OEFENING?

Zoals je hebt kunnen horen in ons opinie gesprek bestaat de beste bilspier oefening niet. De samenvatting van het gesprek tussen Eric en Sander is dat de basis voor een goede bilpartij door je ouders bepaald wordt. Op het moment dat jij op deze wereld komt is voor een groot gedeelte al bepaald of je grote ronde billen kunt krijgen of het met minder moet doen. Wat je startpunt ook is, iedereen kan werken aan een betere billen partij.

Wij werden enkel ontzettend moe van de discussie over de beste bilspier oefening. Want als een IG billenmeisje of ‘Gym Guru’ zegt dat oefening X het beste is en voor het snelste resultaat zorgt, dan willen we dat graag geloven. Want zij hebben toch ook succes daarmee? Begrijp dat zij ook gewoon heel hard trainen en vele oefeningen combineren. Maar, zoals met ieder trainingsschema komt de invulling van oefeninge pas op het einde. Als je trainingsvariabelen niet goed zijn ingevuld dan doet geen enkele oefening wat jij wilt. Lees daarom dit artikel over de steunpilaren in trainingsprogramma. En het artikel over de invloed van genen lees je hier.

14 BILSPIER OEFENINGEN

In de opinie video refereren we naar oefeningen die je absoluut in je trainingsschema op moet nemen. Natuurlijk niet allen tegelijk. Natuurlijk ben je bekent met squats, deadlifts, lunges en de goodmorning. Maar ken je airplanes, band (rnt) squats en rnt bulgarian split squats ook al? Klik op de links hieronder voor alle 14 oefeningen met techniek instructies:

TOP 4 BILSPIER OEFENINGEN

5 BILSPIER ACTIVATIE OEFENINGEN

VARIATIES EN EXTRA OEFENINGEN VOOR BILLEN

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL VOOR MEER HD VIDEO’S

GYM BIBLE SMART PACK

Wil jij 33 professionele trainingsschema’s, 14 voedingsschema’s met de daarbij horende uitleg en tips? Inclusief de complete Variabel Cyclisch Cutten strategie om een droog en gespierd lichaam te krijgen, zonder spiermassa te verliezen? Vergeet dan niet om te profiteren van de smartpack aanbieding van Gym Bible 1 en 2. No nonsens en mythenvrij, voor de iedereen die zijn training en voeding serieus neemt.

MEER VIDEO’S?

  • Readers Rating
  • Rated 5 stars
    5 / 5 (1 )
  • Your Rating


By |2017-05-30T11:11:05+00:00juli 11th, 2016|Categories: Opinie|Tags: , , |

About the Author:

Sander
Sander Kers is de oprichter en CEO van Diamond Training. Hij heeft zijn Master in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is o.a. in het bezit van het exclusieve Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) diploma. Al bijna 10 jaar staat hij bijna dagelijks onder de stang en zijn levensmotto is om elke dag met meer kennis naar bed te gaan dan waarmee hij is opgestaan. Een kennisbron en vakspecialist tot op het bot!

Leave A Comment

achttien − 8 =