MYTHEN-VRIJ
NAAR EEN
AFGETRAIND LIJF

AFGETRAIND DE ZOMER IN MET GYM BIBLE 2

Met het 2e trainingshandboek van bewegingswetenschapper Sander Kers werk je mythen-vrij aan een afgetraind lichaam. De nuchtere feiten, inclusief de bijbehorende strategie. Inclusief 14 voedingsschema’s en 8 trainingsschema’s, geschikt voor ieder niveau. Hieronder staan drie ‘buttons’ voor meer informatie als je het boek al hebt aangeschaft (de links waar het boek naar verwijst). Vraag je jezelf af waarom de Gym Bible 2 jou gaat helpen? Dat staat iets verderop deze pagina. Veel succes!

GEEN STERKE VERHALEN, WEL STERKE RESULTATEN

In het kort staat in Gym Bible 2 de complete blauwdruk hoe je zonder sterke verhalen een afgetraind lichaam krijgt. Het complete plan hoe Diamond Training de ene steen na de ander in een diamant verandert, nu in een doe-het-zelf-boek. Geen enkel ‘geheim’ wordt achter gehouden en de vragen die je op de weg naar succes tegenkomt worden beantwoord. Je wordt aan de hand meegenomen hoe het Variabel Cyclisch Cut (VCC) programma werkt en hoe je blijvend succes kunt hebben. Geen snelle vochttrucjes, maar echte vetkilo’s, die wel zorgen voor langdurig resultaat. Een logische en praktische aanpak die ervoor zorgt dat je in feite nooit meer hoeft te ‘diëten’.

HOE EN WAT TOT IN DE PUNTJES

We laten je niet achter met een mooi verhaal, waarna je zelf op zoek moet gaan naar de invulling. Nee, je leest precies met welke schema’s je kunt beginnen en alle schema’s staan ook in het boek. Ook leer je hoe je de programma’s aan je eigen situatie kunt aanpassen. 14 uitgewerkte voedingsschema’s en 8 trainingsschema’s inclusief uitleg en extra tips geven je genoeg handvatten en inspiratie om te werken aan jouw lichaam! De schema’s zijn onderverdeeld in programma’s voor beginners, licht-gevorderden, gevorderden en thuissporters.

INSTRUCTIEVIDEO’S

Om er zeker van te zijn dat je geen vragen hebt over de oefeningen in de trainingsschema’s staan op een speciale Gym Bible pagina op diamondtraining.nl alle korte instructievideo’s per schema. Tevens vind je op onze website 400 artikelen over krachttraining en voeding om je nog meer te helpen op weg naar een gezond, fit en afgetraind lichaam!

Gym Bible 2
Train smart Gym Bible 2
Voedingsschema

GYM BIBLE 1 + 2 SMARTPACK

Voor nog meer resultaat hebben we ook een smartpack  van Gym Bible 1 + Gym Bible 2. Nog eens 27 extra trainingsprogramma’s! Nu tijdelijk van € 42.98 voor €23.99