Overal op het internet lees je -en in de sportscholen hoor je over supplementen, brands, combinaties, wanneer je de supplementen moet nemen en vooral wanneer niet, welke producten werken en welke zonde zijn van je investering, etc. Wanneer ik zelf de conversatie aanga, wat ik overigens graag doe, maar vooral luister, hoor ik altijd wel de hoofdlijn van een supplement en heeft iedereen zijn eigen weetjes, feitjes en mythen over de producten. Aangezien ik zelf alleen maar bij de basis supplementen blijf is mijn is mijn kennis op het gebied van die supplementen aardig onderbouwd. Maar bij tal van supplementen lees ik altijd nog graag na wat het nu precies met je lichaam doet. Gewoon omdat ik graag iets tot in de puntjes wil weten voordat ik mijn mening erover geef en nog belangrijker voordat ik het ga uitproberen.

Omdat er op honderden internetsites honderden, meestal commerciële, product en supplement beschrijvingen en reviews staan willen wij ons gaan richten op een supplement categorie in het algemeen en verder gaan dan de inhoud die je nu meestal leest of hoort. Dus we gaan het hebben over creatine, en niet over creatine van het merk X, we gaan het hebben over BCAA’s, maar niet over de BCAA’s van merk Y, etc.  We gaan dieper, gedetailleerder en objectief beschrijven wat een supplement doet en niet doet. Geen klets, maar feiten! Dit is wat je gewend bent van Diamond Training.

Hier hebben we jouw hulp bij nodig
Ik gaf al aan dat onze kennis over de supplementen die we zelf gebruiken aardig tot in de puntjes is uitgeplooid, maar we ons nu ook gaan verdiepen in de andere supplementen. We hebben een kleine 1000 pagina’s aan informatie uit boeken en wetenschappelijke onderzoeken bij elkaar verzameld om de supplementen eens goed onder de loep te nemen. We zullen beginnen met creatine en BCAA’s omdat we daar de meeste vragen over krijgen. Maar over welk supplement WIL JIJ MEER WETEN?!!

Laat een berichtje achter en wij zullen het uitzoeken en er een begrijpelijk stuk van schrijven op de site! Dan schrijven we tenminste over producten die jullie interessant vinden! Maar aan het einde van het verhaal zullen de meeste supplementen op de site terug te vinden zijn.