Benodigdheden
- ovenschaal
- mengbak
- steelpannetje
Ingrediënten
- 250 gr havermout
- 50 gr amandel schaafsel
- 200 gr rozijnen
- 50 gr walnoten
- 50 gr gebroken lijnzaad
- 20 gr honing
- 60 gr ahornsiroop
- 60 ml water
- snufje zout
Uitvoering
- verwarm de oven op 180 graden Celsius en rooster de havermout tot hij licht begint te kleuren.
- Verwarm de honing, ahornsiroop en water op in een pannetje tot het een stroperige massa is.
- Giet dit mengsel over de geroosterde havermout en meng het goed door elkaar.
- Voeg nu de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel goed door.
DEZE RECEPTEN WIL JE OOK NIET MISSEN
UPDATES VAN NIEUWE ARTIKELEN ONTVANGEN?
[efb_likebox fanpage_url=”DiamondTraining” fb_appid=”” box_width=”300″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]
Geef een reactie