Macronutriënten
- Calorieën: 660 Kcal
- Koolhydraten: 67 gram
- Eiwitten: 23 gram
- Vetten: 20 gram
Benodigdheden
- Snijplank
- Oven
- Ovenschaal
- Mengbak
- rasp
- koekenpan
Ingrediënten
- 200 gr zoete aardappel
- 100 gr kipfilet
- 1 volkoren wrap
- ¼ ijsbergsla
- 1 tomaat
- 50 gr magere kwark
- ½ sinaasappel
- ½ teen knoflook
- zout op smaak
- 20 gram walnoten
Uitvoering
- snij de zoete aardappel in grove blokjes en plaats hem in de ovenschaal met de knoflook eroverheen geraspt.
- Verwarm de oven op 180 graden Celsius en bak de zoete aardappel af voor circa 20 minuten.
- Rasp ¼ van de sinaasappel in de kwark en pers de halve sinaasappel in de kwark uit. Voeg een klein beetje zout toe en zet het bakje in de koeling
- Snij de ijsbergsla en de tomaat.
- Zet deze vervolgens in een bak in de koeling.
- Snij de kip in blokjes en zet de koekenpan op het vuur.
- Bak nu de kip op matig vuur en voeg zout naar smaak toe.
- Check de kip regelmatig om te checken of hij gaar is.
- Verwarm de wrap voor een minuutje in de oven en leg hem vervolgens op de snijplank.
- Nu gaan we de wrap opbouwen
- Begin met de sinaasappel yoghurt onderaan daarna de zoete aardappel met kip en maak het af met de tomaat, ijsbergsla en de walnoten.
DEZE RECEPTEN WIL JE OOK NIET MISSEN
UPDATES VAN NIEUWE ARTIKELEN ONTVANGEN?
[efb_likebox fanpage_url=”DiamondTraining” fb_appid=”” box_width=”300″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]
Geef een reactie