Gym Bible 2 is uit! Het tweede handboek van Diamond Training, geschreven door bewegingswetenschapper en Certified Strength & Conditioning Specialist Sander Kers. Een eBook die korte metten maakt met de bestaande mythen, hypes en fabels als het om het verkrijgen van een afgetraind lichaam gaat. De complete blauwdruk van hoe wij ruwe stenen in stralende diamanten veranderen!

GEEN STERKE VERHALEN, WEL STERKE RESULTATEN

Gym Bible 2 is een compleet doe-het-zelf boek om te werken aan een afgetraind lichaam. De huidige spiermassa behouden en echte vetkilo’s verliezen, zonder jojo effect is het hoofddoel. De strategie van Variabel Cyclisch Cutten wordt tot in de details uitgelegd, inclusief 14 voedingsschema’s, 8 trainingsschema’s voor ieder niveau en instructievideo’s van alle oefeningen. De methodiek is toepasbaar op iedere situatie, ook als je zo nu en dan een feestje hebt in het weekend. Kortom, je werkt nuchter, efficiënt en makkelijk aan een betere versie van jezelf.

GYM BIBLE 1 & 2

Gym Bible 2 staat geheel los van Gym Bible 1. Gym Bible 2 is een complete uitwerking om door middel van voeding en training een afgetraind lichaam krijgen. Gym Bible 2 gaat in op de werking van het lichaam – hoe valt het lichaam nu echt af? -, weerlegd de huidige mythen en geeft antwoord op alle mogelijke vragen en scenario’s tijdens het ‘droog trainen’. Het eBook bevat 14 voedingsschema’s en rekensommen (inclusief antwoorden) waarmee jij aan de slag kunt. Inclusief trainingsschema’s die toegespitst zijn op energieverbranding, gerangschikt op verschillende niveau’s en trainingsfrequentie. Natuurlijk vol tips om meer uit je programma te halen en manieren om plateaus te voorkomen.

Gym Bible 1 is een compleet walhalla aan trainingsinspiratie. Dit eBook bevat 27 trainingsschema’s, goed voor 215 weken aan training! Van powerlifting tot bodybuilding, van conditie training tot de beste buikspier circuits, van man tot vrouw en van beginners tot zwaar gevorderden. Iedereen haalt hier complete trainingsschema’s uit en ontelbaar veel inspiratie omtrent training. Uiteraard is ieder schema voorzien van tips om zoveel mogelijk uit het plan te halen. Gym Bible 1 is een verzameling van de ‘beste’ schema’s die wij de afgelopen 10 jaar hebben vergaard. Natuurlijk zijn er nog meer goede schema’s, want de besten bestaan niet. Het doel is om je zoveel mogelijk verschillende inzichten te geven hoe een trainingsplan kan worden opgebouwd. Daarom bestaan sommige schema’s weer uit 5 verschillende schema’s waarmee je 20 weken aan de slag kunt. Kortom, een must have voor de serieuze krachtsporter.

MEER ARTIKELEN

HOME FOR POWERHOUSES, JOIN THE TEAM!