DE BODYBUILDING KAPSALON

DE BODYBUILDING KAPSALON

Iedereen kent ‘de kapsalon’, maar als krachtsporter heb je meer aan de special edition: de bodybuilding kapsalon. Speciaal samengesteld door Chef-kok Luc Visser. Als kok en wedstrijdatleet weet hij precies wat jij wilt eten. Hij geeft naast recepten ook slimme kooktips. Zo worden we vanzelf een keizer in de keuken!

INGREDIËNTEN BODYBUILDING KAPSALON

  • 400 gr zoete aardappelen
  • 100 gr kipfilet
  • 3 eetlepels hüttenkäse
  • 4 eetlepels yoghurt
  • ½ knoflook
  • 1 eetlepel shoarmakruiden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • ¼ bos gehakte peterselie
  • ¼ krop ijsbergsla

BENODIGDHEDEN

  • 1 pan
  • ovenschaal
  • snijplank

UITVOERING

  • Snijd de zoete aardappel in friet formaat en was ze goed
  • Droog ze goed en plaats ze in de ovenschaal met de olijf olie. Breng ze op smaak met zout.
  • verwarm de oven op 180 graden Celsius.
  • Snijd de kip en meng het met de shoarmakruiden.
  • Als de oven warm is, schuif de zoete aardappel erin voor circa 20 minuten.
  • Zet de bakpan op matig vuur en bak de kip tot hij net niet gaar is. Dit duurt ongeveer 3 minuten.
  • Als de zoete aardappel gaar is plaats dan de kip op de zoete aardappel en top hem af met de hüttenkäse.
  • Bak het geheel af voor ongeveer 10 minuten op 180 graden Celsius.
  • Ondertussen kan de knoflooksaus gemaakt worden als volgt: schenk de yoghurt in een mengbak en voeg de peterselie toe.
  • rasp de knoflook erin en breng dit op smaak met zout.
  • Snijd de ijsbergsla.
  • Haal de ovenschaal uit de oven en bedek deze met de ijsbergsla en maak hem af met de knoflook saus.

MACRO’S BODYBUILDING KAPSALON

  • Koolhydraten:  86 gram
  • Eiwitten: 31 gram
  • Vetten: 7 gram

HOUD AL JE VOEDING VERS!

isobags
NAAR ONZE WEBSHOP

MEER RECEPTEN

Rated 5 stars5
Serves
Cuisine
Course
  • Your Rating



Iedereen kent 'de kapsalon', maar als krachtsporter heb je meer aan de special edition: de bodybuilding kapsalon. Speciaal samengesteld door Chef-kok Luc Visser. Als kok en wedstrijdatleet weet hij precies wat jij wilt eten. Hij geeft naast recepten ook slimme kooktips. Zo worden we vanzelf een keizer in de keuken!

Nutrition


7 grams fat

Ingredients


400 gr zoete aardappelen
100 gr kipfilet
3 eetlepels hüttenkäse
4 eetlepels yoghurt
½ knoflook
1 eetlepel shoarmakruiden
1 eetlepel olijfolie
¼ bos gehakte peterselie
¼ krop ijsbergsla

Directions


Prep
Cook
Ready In

By |2017-05-30T11:11:06+00:00juni 15th, 2016|Categories: Recepten|Tags: , , , |

About the Author:

Luc Visser is een chef kok en mens physique atleet. Hij schrijft zijn eigen recepten en blijft bijschaven tot een nieuw top-recept geboren is. Speciaal voor bodybuilders en fitnessers zal hij wekelijks gezonde, lekkere en eiwitrijke recepten posten. Alles om jouw keuken -en gymprestaties te bevorderen! #eatsmart

One Comment

  1. kevin juni 17, 2016 at 6:43 am - Reply

    Wel handig om erbij te zetten hoeveel zoete aardappel erbij moeten 🙂

Leave A Comment

vier × twee =

Connect!