Powerbuilding schema 2

--, Kracht-Powerbuilding schema 2

Als het goed is heb je flink wat spierpijn mogen ervaren van het eerste schema en was je lichaam toe aan de rust week. Nu je weer grotendeels hersteld bent (aan het herstellen bent) en je lichaam heeft kunnen (kan) profiteren van de supercompensatie is het tijd voor powerbuilding schema 2. Zoals je dadelijk kunt zien zijn de meeste oefeningen hetzelfde gebleven en zit de verandering in het aantal sets, reps en rust interval. Je hoeft voor een verandering van schema dus niet al je oefeningen over boord te gooien; reps, sets, rust interval en gewicht (intesiteit) is al voldoende voor een maximale nieuwe prikkel. Gebruik dit schema om nog zo sterk mogelijk te worden voor de pure hypertrofie schema’s die hierna komen. De richtlijnen en training split zijn gelijk aan het eerste schema.

Download je powerbuilding schema in pdf

Download schema

[fb_button]

Doelstelling Diamond Training – spread the mission

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op zoek is naar de juiste informatie over krachttraining, voeding en techniek. Wij zien het als onze levensmissie om in deze behoefte te voorzien. Geen hypes, mythen, broscience en commerciële tips en trucs. Enkel (wetenschappelijk) onderbouwde artikels over krachttraining en voeding gerelateerde onderwerpen. Wij willen deze kennis graag delen met heel krachttraining Nederland. Vind je onze missie juist? Like of deel onze artikelen en schema’s op Facebook om samen succesvol te zijn! Alvast bedankt en ga nu snel verder met de orde van de dag… Groeien!

 

Meer schema’s

INVLOED ROKEN OP SPIERGROEI

By |oktober 11th, 2019|Categories: Boekproject spiergroei|

Beïnvloed roken de hoeveelheid spiergroei? Afgelopen week stelde een hele fanatieke sporter mij de vraag of roken een negatieve invloed heeft op spiergroei. Ik vertelde hem eerlijk dat ik geen idee had. Aangezien ik [...]

By |2017-05-30T11:11:54+00:00oktober 28th, 2014|Categories: Hypertrofie, Kracht|Tags: , , |

About the Author:

Sander
Sander Kers is de oprichter en CEO van Diamond Training. Hij heeft zijn Master in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is o.a. in het bezit van het exclusieve Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) diploma. Al bijna 10 jaar staat hij bijna dagelijks onder de stang en zijn levensmotto is om elke dag met meer kennis naar bed te gaan dan waarmee hij is opgestaan. Een kennisbron en vakspecialist tot op het bot!

Leave A Comment

14 − 1 =