RECEPT – CHOCOLADE GRANOLA

RECEPT – CHOCOLADE GRANOLA

Het populaire ontbijt van tegenwoordig, voor in je yoghurt of kwark!

Benodigdheden

150 gram havermout
150 gram ongezouten noten
50 gram kokosschaafsels en/of gedroogde vruchten
50 gram zaden/pitten
3 eetlepels kokosolie
4 eetlepels honing
1 a 2 eetlepels cacao (naar smaak)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Meng de havermout, ongezouten noten, kokosschaafsels en de zaden/pitten samen in een grote bak
  • Zet de kokosolie op een laag vuur, is deze helemaal gesmolten voeg dan de honing hieraan toe en even goed doorroeren.
  • Voeg nu de kokosolie met honing toe aan de havermoutmix en hussel dit goed door elkaar, zodat alles ‘nat’ is.
  • Roer er nog 1 a 2 eetlepels cacao door en het mengsel is klaar om gebakken te worden.
  • Strooi je havermoutmix uit op de bakplaat en doe deze in de oven voor 20 tot 25 minuten.
  • LET OP! Hussel iedere 5 minuten je havermoutmix door, zodat het eruit komt als echte granola stukjes.

Tips

Voor een extra smaakje kan je nog gebruik maken van bijvoorbeeld gember siroop, kaneel, vanille etc. Meng dit dan door de kokosolie en honing als het nog op het vuur staat.

HOUD AL JE VOEDING VERS!

isobags
NAAR ONZE WEBSHOP

MEER RECEPTEN

HOME FOR POWERHOUSES, JOIN THE TEAM!

 

By |2017-05-30T11:11:14+00:00mei 19th, 2016|Categories: Manon, Recepten|Tags: |

About the Author:

Manon
Manon Kers is een fitness model en traint hier al ruim vijf jaar voor. Manon is onze voeding expert en volgt verscheidene specialisaties, van kinderen tot overgewicht tot anorexia patiënten, geen detail ontgaat haar. Manon heeft tevens een exclusief voedingsprogramma ontwikkeld voor moeilijke afvallers. Daarnaast is Manon Certified Personal Trainer van het NSCA en heeft ze gestudeerd aan de sporthogeschool van Sittard. Ze wordt omschreven als een perfectionist, techniek specialist, vriendelijke maar pittige trainster (“zonder dat je het door hebt train je echt heel hard”) en absoluut als voedingsdeskundige.

Leave A Comment

negentien − 18 =

Connect!