STIR THE POT CORE OEFENING

STIR THE POT CORE OEFENING

STIR THE POT – CORE OEFENING VOOR KAMPIOENEN

Wij deinzen niet terug van swiss ballen, mits gebruikt voor een specifiek doel. Stir the pot is een super core oefening en er zijn maar weinig core oefeningen waar je de buik zo goed voelt werken als bij stir the pot. Ik weet trouwens dat de 5 minuten uitdaging in het filmpje niet erg specifiek is voor een squat o.i.d.. Maar wel een ongelooflijke uitdaging ;)!

CHECK HIER AL ONZE CORE OEFENINGEN INCLUSIEF INSTRUCTIE

STIR THE POT – CORE OEFENING

Stir the pot is een variant op de plank. Waar een plank louter statisch is, is stir the pot dynamisch en met een swiss bal. Begin met een plank en zorg er tijdens de gehele oefening voor dat je bovenlichaam en je benen niet van positie veranderen. Je bent als het ware van beton! Het enig wat beweegt zijn je armen. Hopelijk hoef ik je niet te vertellen wat je gaat voelen… Daar kom je na de eerste herhaling wel achter. Start simpel met voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Bouw daarna op met kleine cirkels en probeer deze steeds groter te maken. Succes!

 

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL VOOR MEER INSTRUCTIE VIDEO’S

 

GYM BIBLE SMART PACK

Wil jij 33 professionele trainingsschema’s, 14 voedingsschema’s met de daarbij horende uitleg en tips? Inclusief de complete Variabel Cyclisch Cutten strategie om een droog en gespierd lichaam te krijgen, zonder spiermassa te verliezen? Vergeet dan niet om te profiteren van de smartpack aanbieding van Gym Bible 1 en 2. No nonsens en mythenvrij, voor de iedereen die zijn training en voeding serieus neemt.

MEER HOW TO VIDEO’S?

  • Readers Rating
  • Rated 5 stars
    5 / 5 (1 )
  • Your Rating


By |2017-05-30T11:11:03+00:00september 26th, 2016|Categories: buik training|Tags: |

About the Author:

Sander
Sander Kers is de oprichter en CEO van Diamond Training. Hij heeft zijn Master in Human Movement Sciences gehaald aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is o.a. in het bezit van het exclusieve Certified Strength & Conditioning Specialist (CSCS) diploma. Al bijna 10 jaar staat hij bijna dagelijks onder de stang en zijn levensmotto is om elke dag met meer kennis naar bed te gaan dan waarmee hij is opgestaan. Een kennisbron en vakspecialist tot op het bot!

Leave A Comment